Suport

Bine ați venit!

Această comunitate este pentru profesioniști și entuziaști ai produselor și serviciilor noastre.
Distribuiți și discutați despre cel mai bun conținut și noi idei de marketing, construiți-vă profilul profesional și deveniți împreună un comerciant mai bun.

Această comunitate este pentru profesioniști și entuziaști ai produselor și serviciilor noastre. Distribuiți și discutați despre cel mai bun conținut și noi idei de marketing, construiți-vă profilul profesional și deveniți împreună un comerciant mai bun.

Această comunitate este pentru utilizatori profesioniști și entuziaști, parteneri și programatori. Puteți pune întrebări despre:

  • cum se instalează Odoo pe o anumită infrastructură,
  • cum să configurați sau să personalizați Odoo în funcție de nevoile specifice ale afacerii,
  • care este cel mai bun mod de a utiliza Odoo pentru o anumită nevoie de afaceri,
  • cum să dezvolți module pentru nevoile tale,
  • întrebări specifice despre ofertele de servicii Odoo etc.

Înainte de a pune întrebarea - vă rugăm să vă asigurați căutarea unei întrebări similare.Puteți căuta întrebări după titlu sau etichete. De asemenea, este bine să răspundeți la propria întrebare.

Vă rugăm să evitați să puneți întrebări prea subiective și argumentative sau irelevante pentru comunitate.

Ar trebui să puneți numai întrebări practice, care să răspundă, pe baza problemelor actuale cu care vă confruntați. Discuțiile, întrebările deschise, reduc utilitatea acestui site și împing alte întrebări de pe prima pagină.

Pentru a împiedica semnalarea și eventual eliminarea întrebării dvs., evitați să puneți întrebări subiective unde ...

  • fiecare răspuns este la fel de valabil: „Care este ______-ul tău preferat?”
  • răspunsul dvs. este furnizat împreună cu întrebarea și vă așteptați la mai multe răspunsuri: „Eu folosesc ______ pentru ______, ce folosiți?”
  • nu există nicio problemă reală de rezolvat: „Sunt curios dacă alte persoane simt ca mine”.
  • ni se pune o întrebare ipotetică deschisă: „Și dacă s-a întâmplat ______?”
  • este o dezvăluire deghizată sub formă de întrebare: „______ la naiba, am dreptate?”

Dacă vă încadrați într-unul dintre aceste exemple sau dacă motivația dvs. pentru a pune întrebarea este „Aș dori să particip la o discuție despre ______”, atunci nu ar trebui să întrebați aici, ci pe listele noastre de corespondență. Cu toate acestea, dacă motivația dvs. este „aș vrea ca alții să-mi explice ______”, atunci probabil că sunteți OK.

(Secțiunea de mai sus a fost adaptată din FAQ Stackoverflow.)

În plus:

  • Răspunsurile nu trebuie să adauge sau să extindă întrebări. În schimb, fie modificați întrebarea, fie adăugați un comentariu la o întrebare.
  • Răspunsurile nu ar trebui să comenteze alte răspunsuri.În schimb, adăugați un comentariu la celelalte răspunsuri.
  • Răspunsurile nu ar trebui să indice doar alte întrebări. În schimb, adăugați o indicație pentru comentariul întrebării „Posibil duplicat de ...”. Cu toate acestea, este bine să includeți legături către alte întrebări sau răspunsuri care furnizează informații suplimentare relevante.
  • Răspunsurile nu ar trebui să ofere doar o legătură către o soluție.În schimb, furnizați textul cu descrierea soluției în răspunsul dvs., chiar dacă este doar o copie / lipire. Linkurile sunt binevenite, dar ar trebui să fie complementare pentru răspunsuri, surse de referință sau lectură suplimentară.

Răspunsurile nu trebuie să adauge sau să extindă întrebări. În schimb, fie editați întrebarea, fie adăugați un comentariu.

Răspunsurile nu ar trebui să comenteze alte răspunsuri.În schimb, adăugați un comentariu la celelalte răspunsuri.

Răspunsurile nu ar trebui să indice doar alte întrebăr.În schimb, adăugați un comentariu care indică "Posibil duplicat de ...". Cu toate acestea, este bine să includeți link-uri către alte întrebări sau răspunsuri care furnizează informații suplimentare relevante.

Răspunsurile nu ar trebui să ofere doar o legătură către o soluție.În schimb, furnizați textul cu descrierea soluției în răspunsul dvs., chiar dacă este doar o copie / lipire. Linkurile sunt binevenite, dar ar trebui să fie complementare pentru răspunsuri, surse de referință sau lectură suplimentară.

Răspunsurile nu ar trebui să înceapă dezbateri Această comunitate nu este un grup de discuții. Vă rugăm să evitați organizarea de dezbateri în răspunsurile dvs., deoarece tind să dilueze esența întrebărilor și răspunsurilor. Pentru discuții scurte, vă rugăm să utilizați funcția de comentare.

Când o întrebare sau un răspuns este votat în sus, utilizatorul care le-a postat va câștiga câteva puncte, care se numesc „puncte karma”. Aceste puncte servesc ca o măsură aproximativă a încrederii comunității în el / ea. Diverse sarcini de moderare sunt atribuite treptat utilizatorilor pe baza acestor puncte.

De exemplu, dacă puneți o întrebare interesantă sau dați un răspuns util, contribuția dvs. va fi votată în sus. Pe de altă parte, dacă răspunsul este înșelător - acesta va fi votat în jos. Fiecare vot favorabil va genera 10 puncte, fiecare vot împotrivă va scădea 10 puncte. Există o limită de 200 de puncte care pot fi acumulate pentru o întrebare sau răspuns pe zi. Tabelul prezentat la sfârșit explică cerințele punctelor de reputație pentru fiecare tip de activitate de moderare.

Scopul acestui site este crearea unei baze de cunoștințe relevante care să răspundă la întrebări legate de Odoo.

Prin urmare, întrebările și răspunsurile pot fi editate ca pagini wiki de către utilizatori experimentați ai acestui site pentru a îmbunătăți calitatea generală a conținutului bazei de cunoștințe. Astfel de privilegii sunt acordate în funcție de nivelul karmei utilizatorului: veți putea face același lucru odată ce karma dvs. ajunge suficient de mare.

Dacă această abordare nu este pentru dvs., respectați comunitatea și utilizați în schimb comunitățile Google+.

5 votează în sus, adaugă comentarii
50 vot negativ
30 introduceți link text, încărcați fișiere
750 biografia dvs. poate fi văzută ca descriere
50 șterge propriul comentariu
100 semnalează jignitor, închide propriile întrebări
300 editați orice postare, vizualizați steaguri jignitoare
500 accepta orice raspuns
500 ștergeți orice comentariu
500 închideți orice postări
1.000 ștergeți orice întrebare sau răspuns